Lift truck co

Lift truck co

Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija

  Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija
  Polovni viljuškari | Mašinska industrija

  Mašinska industrija

  Industrija mašina jedna je od vodećih industrija u razvoju i primeni visokotehnoloških proizvoda. Inženjering i pronalazak inovativnih proizvoda koji kombinuju različite tehnologije jedna je od prednosti vodeće industrije mašina. Iako se ova industrija smatra dobavljačem metalne robe, mašina i opreme, ponuda usluga se povećava. Na primer, ugradnja proizvodnih sistema, obuka rukovaoca, održavanje i popravke, kao i obezbeđivanje kredita postali su važan deo ove industrije.
  Tipični proizvodi za ovu industriju su: motori, turbine, pumpe, kompresori, viljuškari, traktori, roboti, dizalice, liftovi, pokretne trake, električni alati, industrijska ventilacija, oprema za hlađenje, mašine.
  U ovoj industriji se traži visoka preciznost, jer je u pitanju transport skupocenih materijala. Viljuškari rade u proizvodnji, kao i u dugim uskum prostorijama, pa je iz tog razloga poželjna kompaktnost viljuškara i druge opreme za minupulaciju. Veliki deo proizvodnje je serisjki, pa je zato važno održati kontinuitet u radu i prevazići zastoje u proizvodnji.
  S obzirom na zahtev za preciznost važno je da viljuškari poseduju sledeće: dobru panoramsku preglednost, osetljivu kontrolu hidraulike, mali radijus okretanja, dobru preglednost sa sedišta, preglednost kroz portal, preglednost kroz krovne elemente zaštitnog rama rukovaoca, graničnik rampe.


  Polovni viljuškari

  Iznajmljivanje viljuškara

  Polovni viljuškari viber

  Viber