Lift truck co

Lift truck co

Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija

  Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija
  Polovni viljuškari | Prehrambena industrija

  Prehrambena industrija

  Prehrambena industrija je industrija koja se bavi preradom hrane za potrebe ljudi. Glavni zadatak ove industrije je podmirivanje prehrambenih potreba potrošača.
  Tipični proizvodi prehrambene industrije su: pekarski proizvodi, hranljivi sastojci, testenina, mesni proizvodi, slatkiši, prerađeni proizvodi od voća i povrća.
  Kako su u pitanju proizvodi za ljudske potrebe, svežina je parametar na koji se posmatra kao najvažniji u ovoj delatnosti. Iz tog razloga izbor dobavljača u ovoj industriji je veoma kompleksan i većina kompanija u ovoj industriji se odlučila za jednog dobavljača sa kojim razvija strateško partnerstvo. S obzirom da je u pitanju hrana, važno je biti odgovoran za životnu sredinu. To se pre svega odnosi na način i model proizvodnje.
  To se postiže pomoću čistog pogona bez emisija, mogućnostima za reciklažu, Blue Q (sistemi za uštedu energije) kod pojedninih proizvođača viljuškara, hibridnog pogona, LED svetala, ekološkog sistema proizvodnje, ali i pomoću dugih servisnih intervala.
  Kada govorimo o prehrambenoj industriji tada trebamo imati u vidu verzije viljuškara od nerđajućeg čelika koji su opremljeni gumama koje ne ostavljaju tragove, sa sigurnosnim staklom, bezbedno hidraulično ulje, verzije za hladnjače i poseban premaz sa galvanizacijom.


  Polovni viljuškari

  Iznajmljivanje viljuškara

  Polovni viljuškari viber

  Viber