Lift truck co

Lift truck co

Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija

  Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija
  Polovni viljuškari | Elektronska industrija

  Elektronska industrija

  Sektor elektrotehnike sastavljen je od različitih oblasti, a to su na primer, automatizacija, elektronika, komunikaciona tehnologija ili tehnologija električnog pogona i medicinska oprema.
  Tipični proizvodi u elektronskoj industriji su: električni pogoni, razvodne table, industrijske kontrole, instrumenti, potrošačka elektronika, tehnologija osvetljenja, baterije, sigurnosni sistemi, kablovi i žice, medicinski uređaji.
  Visok nivo pouzdanosti lanca  isporuke predstavlja jedan od ključnih parametara industrije. Kako je u pitanju većinom osetljiva roba, zahteva se preciznost pri manipulisanju. Zbog velike količine identičnih proizvoda većina kompanija u ovoj industriji razmišlja o automatizaciji. Pošto se radi o elektronskim proizvodima i komponentama važno je da sva sredstva za manipulaciju budu opremljena za anti-statičnost.
  Najbolji način za postizanje zahtevanih performansi se dobija kroz viljuškare koji imaju dugi intervali održavanja i brzu zamenu baterije. Multidisk kočnica u uljnom kupatilu  bez potrebe za održavanjem i kapsulirani (zatvoreni) AC motori omogućavaju viljuškaru da što manje vremena provodi izvan radnih aktivnosti, jer pomenute komponente ne zahtevaju održavanje. Kako smo ranije napomenuli preciznost, važno je da viljuškar ima dobru panoramsku preglednost i osetljive kontrole hidraulike. Usled ograničenih prostora za rad, uzak radijus okretanja, preglednost kroz portal i dobra preglednost sa sedišta je veoma poželjana u ovakvim uslovima rada.


  Polovni viljuškari

  Iznajmljivanje viljuškara

  Polovni viljuškari viber

  Viber