Lift truck co

Lift truck co

Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija

  Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija
  Polovni viljuškari | Industrija pića

  Industrija pića

  Postoji nekoliko podela u industriji pića, ali sve  pod kategorije imaju veoma slične izazove sa kojima se svakodnevno susreću. S obzirom da većina proizvođača u industriji pića radi na brzim linijama, tolerancija zastoja na liniji je svedena na minimum.
  Tipični proizvodi u industriji pića su: bezalkoholna pića, voda, sokovi, pivo, vino.
  Zahtevi koji se postavljaju u segmentu unutrašnje logistike su pre svega snaga, koja se ispoljava kroz visok učinak pri rukovanju viljuškarom sa veoma kratkim vremenskim rokovima. Drugi zahtev je kompaktnost, gde je važno omogućiti skladištenje u veoma uskim prostorima. Treći zahtev je ergonomija samog viljuškara, jer je potrebno određenim rešenjima omogućiti rukovaocu da obavi svoje zadatke bez napora i na najbolji/najbrži način sa aspekta bezbednosti. Na kraju, najvažniji zahtev je dostupnost, što podrazumeva rad bez prekida sa flaširanjem i isporukom.
  Industrija pića zahteva velike brzine kretanja, velike brzine hidraulike, pa je stoga neophodna mašina visokog kvaliteta i performansi. Kratko vreme zamene baterije je još jedna karakteristika koju je potrebno da ispunjava oprema za manipulaciju u ovoj industriji, kako bi se trošilo što manje vremena na operacije koje nisu direktno vezane za proizvodnju. Velika nosivost, visoki preostali kapaciteti, otpornost na prljavštinu i vodu (vlagu) su još neki od tehničkih zahteva koji direktno utiču na ispunjavanje potreba industrije pića i koji omogućavaju podizanje performansi u proizvodnom i skladišnom procesu na viši nivo. Pored navedenog, visok nivo ergonomije villjuškara koji se odlikuje u kabini prilagodjenoj industriji pića sa mogućnošću zakretanja sedišta rukovaoca pri vožnji unazad, dugi intervali održavanja, multidisk kočnica u uljnom kupatilu bez potrebe za održavanjem, kapsulirani (zatvoreni) AC motori i jednostavan servis je nešto sto omogućava da viljuškari/ rukovaoci provedu što manje vremena izvan njihove osnovne delatnosti, a to je prenos robe.


  Polovni viljuškari

  Iznajmljivanje viljuškara

  Polovni viljuškari viber

  Viber