Lift truck co

Lift truck co

Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija

  Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija
  Polovni viljuškari | Automobilska industrija

  Automobilska industrija

  Automobilska industrija podrazumeva projektovanje, razvoj, proizvodnju, marketing i prodaju vozila, uključujući industriju snabdevanja. Dobavljači u automobilskoj industriji rade po principu „Just in time“, prema metodi definisanog redosleda, što znači da su im potrebna pouzdana rešenja za upravljanje materijalima uz postizanje više efikasnosti.
  Tipični proizvodi automobilske industrije su: automobili, kamioni, autobusi, avioni, helikopteri, kočioni sistemi, elementi vešanja, priključci, sedišta, transmisija, izduvni sistemi, delovi karoserije, automobilski kablovski snopovi.
  Analizom zahteva i potreba u industriji utvrdili smo tri najvažnija zahteva koja se postavljaju pred dobavljače viljuškara i sistema za unutrašnju logistiku, a to su: dostupnost, automatizacija i ukupan trošak vlasništva (Total Cost of Ownership).
  Da bismo ispunili očekivanja i potrebe klijenata u ovoj industriji potrebno je da obezbedimo viljuškare koji imaju duge intervale održavanja, kao i mogućnost brze zamene baterije. Multidisk kočnica u uljnom kupatilu bez potrebe za održavanjem i kapsulirani (zatvoreni) AC motori su još jedno od tehnoloških rešenja na pojedinim viljuškarima koja značajno utiču na uštedu vremena, jer se ti sklopovi veoma retko kvare. Nešto sto je takođe zahtev ove industrije je jednostavan servis i prosta dijagnostika pomoću prenosnog računara, a sve u cilju kako bi radnici održavanja sami mogli da otklone prostije kvarove i na taj način smanje vreme zastoja u okviru njihovih procesa rada.
  Ova industrija zahteva profesionalnu podršku koju odlikuje veoma kratko vreme odziva i rešavanje kvara u što kraćem intervalu. Poželjno je posedovanje digitalizovanog procesa post prodaje radi lakšeg praćenja i kontrole velikih flota viljuškara, koje su karakteristične za automobilsku industriju.


  Polovni viljuškari

  Iznajmljivanje viljuškara

  Polovni viljuškari viber

  Viber