Lift truck co

Lift truck co

Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija

  Autoput za Novi Sad 100D, Beograd, Srbija
  Polovni viljuškari | Industrija plastike i gumenih materijala

  Industrija plastike i gumenih materijala

  U industriju plastike i gumenih materijala spadaju kompanije koje se bave izradom proizvoda i preradom plastike i gumenih materijala. Plastika i guma se kombinuju u ovoj industriji jer se plastika sve više koristi kao zamena za gumu. U industriji plastike i gume izrađuje se širok asortiman proizvoda.
  Tipični proizvodi za industriju plastike i gumenih materijala su: boce, vlakna, folije, prozori, ambalaža, branici, pneumatici, vreće, cevi, podne obloge, kablovi, igračke, posude, proizvodi za domaćinstvo.
  Proizvodnja, transport i skladištenje opasnih materija predstavlja najvažnije teme za ovu industriju. U isto vreme se zahteva preciznost pri manipulaciji, usled potrebe za tačnim rukovanjem sa sirovinama i poluproizvodima. Od viljuškara i opreme za manipulaciju se traži da bude snažna i otporna, jer su u pitanju teški uslovi rada koje odlikuje okruženje sa visokom koncetracijom prašine.
  To se najbolje postiže kroz tehničke karakterisrike viljuškara: nisko težište, dobra panoramska preglednost, radno mesto prilagođeno korisniku, intuitivna kontrola, sigurnosno dugme, sigurnosni prekidač, električna parkirna kočnica, pristupno gazište.


  Polovni viljuškari

  Iznajmljivanje viljuškara

  Polovni viljuškari viber

  Viber